Team

C’avante bouwt verder op basis van de grondbeginselen van Binnenshuis, het interieur ontwerpbureau waar het allemaal mee begon. Met een stevige ervaring in de wereld van het design gaat C’avante een paar stappen verder. Groter, ambitieuzer en gedurfder. Met een team dat samengesteld is uit professionals die qua expertise en persoonlijkheid perfect op elkaar aansluiten.

 

Wil je ze ook persoonlijk leren kennen? Tijd voor een nadere kennismaking met een goede kop koffie is er uiteraard altijd.

Arjan

Managing Director

Met zijn ruime ervaring in projectmanagement is Arjan de zakelijke drijvende kracht achter C’avante. Een netwerker pur sang met oog voor innovaties en denkend in mogelijkheden zet hij de strategie uit voor C’avante.

 

Chantal

Creative Director

Drijvende kracht achter C’avante, doortastend, ambitieus en met een tomeloze energie zet Chantal de lijnen uit op basis van een heldere artistieke visie. Het maakt haar tot een inspirerende gesprekspartner.

 

Rebecca

Interior Designer

Een gepassioneerd designer met een grote mate aan creativiteit en sterk in het intermenselijk contact. Met haar prettige persoonlijkheid creëert Rebecca door goed te luisteren de mooiste ontwerpen.

 

Samenwerkingen

Onder de betrokken leiding van Chantal en de strakke procesbegeleiding van Arjan werkt C’avante nauw samen met verschillende partijen. Elk met een eigen expertise en bijzondere professionaliteit, variërend van (interieur) architecten tot meubelmakers, interieurbouwers, licht- en domotica specialisten. Zo werken we samen aan de mooiste en beste woonomgevingen.

C’avante staat altijd open voor nieuwe samenwerkingen, innovatieve partners, materialen en technieken. WIl jij de handen met ons ineenslaan in de realisatie van mooie projecten? Neem dan vooral contact met ons op.

 

Bel met C'avante