Residence Rosmalen

bekijken

C’avante maakte het interieurontwerp en realiseerde deze mooie woonkamer met leefkeuken voor een villa in Rosmalen. In overleg met de klant is ervoor gekozen om de woonkamer lager te plaatsen dan de keuken. Daardoor werd een “zitkuileffect” gecreëerd. De zitkuil geeft een gevoel van intimiteit en geborgenheid.

Om de connectie met de tuin te maken zijn er grote glaspuien met openslaande deuren geplaatst. Wanneer deze worden opengezet is er een directe verbinding met de tuin. Hierdoor wordt het buitengevoel maximaal naar binnen gehaald.

Door weloverwogen keuzes te maken in kleuren- en materialencombinaties zijn de verschillende functies naar elkaar toegebracht. De ruimte wordt daardoor als een bij elkaar passend geheel ervaren.

Een vraag? Neem gerust contact met ons op.
×