Projecten

We zijn trots op de projecten die we mochten uitvoeren en geven je op deze pagina een overzicht in dat wat we deden en de ideeën die daaraan ten grondslag lagen. Van appartement tot woonkeuken en alles wat daartussen ligt. Heb je ideeën voor jouw woning, hotel of wellness centrum en zie je ze niet direct terug in ons portfolio? Neem dan vooral contact met ons op, wij hebben volop inspiratie en denken actief met je mee over hoe jouw droomplek gerealiseerd kan worden.

Residence Rosmalen

In het ontwerp van deze vrijstaande riante woning is C’avante al in het beginstadium naast de architect ingeschakeld voor een totaalontwerp van de indeling en inrichting van de begane grond. Uitgangspunt was om de openheid van de ruimten en de connectie met de tuin te waarborgen zonder dat dit ten koste zou gaan van de intimiteit en sfeer in de betreffende ruimten.

Lees verder  >

Luxe appartement Vught

In Vught wordt een groot complex gerealiseerd met een aantal luxe appartementen. Voor de indeling en inrichting van de master bedroom werd C’avante gevraagd om een sfeer te creëren die het gevoel zou geven van een chic en modern Cityhotel. Om optimaal gebruik te kunnen maken van luxe en comfort, hebben we ons niet alleen beperkt tot de master bedroom, maar hebben ook de badkamer en walkin van het appartement in het ontwerp meegenomen.

Lees verder  >

Penthouses Rotterdam

Voor het project Calypso in Rotterdam heeft C’avante verschillende indelingsvarianten voor de penthouses gemaakt. Door onze ontwerpen te visualiseren en daarmee de mogelijkheden te laten zien, werd al snel duidelijk hoe het betreffende penthouse bij de wensen van de potentiële koper zou passen. De gemaakte ontwerpen hebben een onmiskenbaar positieve invloed gehad op het verkoopproces. Bent u geïnteresseerd in een visualisatie van de potentie van uw vastgoed? Stuur dan een bericht naar C’avante. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Lees verder  >

C'avante | Penthouses Rotterdam | Interieurarchitect modern

Villa Elst

De eigenaren van deze prachtige vrijstaande villa in Elst hadden duidelijke wensen met betrekking tot het interieur. In samenwerking met C’avante creëerden we een comfortabele en moderne woonomgeving. Door te werken met moodboards, een helder indelingsontwerp en scherpe inkooplijst hielden we het overzichtelijk voor de klant en werd het mogelijk om gefaseerd de inrichting en styling te realiseren.

Lees verder  >

Cavante interieur - design | villabouw renovatie architectenwoning Elst

Herenhuis Utrecht

In samenwerking met de architect werd C’avante gevraagd om tijdens het ontwerpproces van een waanzinnig vijf verdiepingen tellend herenhuis in Utrecht de indelingen en het volledige lichtplan voor het interieur en exterieur te ontwerpen. Na het bepalen van de verschillende functies en het visualiseren van de ideale inrichting, werd het mogelijk om een plan voor de verlichting op te stellen. Dit plan is het uitgangspunt voor de aannemer en zijn installateur en dient al in de beginfase van het bouwtraject te worden meegenomen.

Lees verder  >

C'avante interieur - design | Automatische verlichting in huis