LEAVE US YOUR MESSAGE
contact us

Hi! Please leave us your message or call us at 01.800.123.456

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Over ons

Het team

Cavante Real Estate


Ons team van professionals

Ontwerpbureau C’avante bestaat uit Arjan Arts en Chantal Peters. Samen met ervaren professionals werken ze hard om sfeervolle en comfortabele woningen volgens de normen van deze tijd te realiseren.  C’avante is actief. In haar bedrijf, op social media en via allerhande andere kanalen. We houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen onze interieur- en vastgoedprojecten.

VOlg ons

We houden je graag via onze website en social media kanalen op de hoogte van onze interieurprojecten en de laatste ontwikkelingen binnen ons vastgoed.

Arjan Arts

Is projectadviseur en medeoprichter van C’avante. Hij houdt zich bezig met de technische uitwerking van interieurontwerpen. Als sparringspartner denkt hij mee over de haalbaarheid en planning van projecten.

Arjan houdt zich daarnaast bezig met het aankopen en de projectbegeleiding van geschikte vastgoedobjecten voor renovatie of transformatie. Hij is het organisatorische en projectmatige brein van onze organisatie.

Chantal Peters

Is projectadviseur en medeoprichtster van C’avante. Ze houdt zich bezig met het verbeteren van woningen met aandacht voor comfort, praktische leefbaarheid, sfeer en woonplezier voor de toekomstige bewoners.

Chantal heeft veel ervaring met 2D en 3D interieurontwerp, verlichting, het ontwerpen van maatwerk en materialisaties. Ze is het creatieve brein van de projecten die we voor onze klanten en binnen ons eigen vastgoed realiseren.  

easy finder