Belang van een goed lichtplan

Licht. Het is een wezenlijk onderdeel in elke woning. De vormgeving van lampen vormen een belangrijk element in een mooi interieur, maar het is het licht zelf dat wonderen doet voor de sfeer in huis. En dat is iets wat maar weinig mensen zich realiseren als ze aan de gang gaan met de inrichting van hun huis. Ze beseffen zich vaak te laat wat het effect is van de juiste verlichting op de juiste plek. En dat is juist iets waar wij actief mee aan de slag gaan bij het ontwerp van onze interieurs. En dat gaat verder dan het installeren van een paar (led)lampen die op afstand te bedienen zijn. Wij maken een totaalplan voor het hele leefoppervlak (woning, kantoor, garage, tuinhuis en tuin), we zorgen ervoor dat deze met elkaar in verbinding staan en dankzij ingebouwde chips in elke lichtbron draadloos te bedienen zijn via je mobiel of tablet.

Slimme lichtplannen in je huis brengen comfort, maar het is vooral ook erg leuk. Het is nog vrij onbekend, maar erg fijn als je aan het eind van de dag als je in je bed ligt Siri kunt zeggen dat het tijd is om de slaapkamerverlichting klaar te zetten om relaxed te kunnen lezen, een bioscoop sfeer kunt creëren in je woonkamer of je huis een bruisende feestverlichting te geven als de gelegenheid daarom vraagt.

Wij zijn om en ontwerpen geen interieur zonder dat er aandacht is voor de juiste verlichting. In hoeverre je de verlichting in huis “smart” wilt hebben, bepaal je helemaal zelf. Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn en lopen samen met jou alle functionaliteiten en woonfuncties van de verschillende ruimtes door om te zien wat wel en niet bij jou zou passen.

×