Media

C’avante is actief. In haar bedrijf, op social media en via allerhande andere kanalen. We doen veel en laten graag zien wat er allemaal mogelijk is in interieur en design. We houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, van alles wat ons bezighoudt in ons vakgebied en van wat we mooi en inspirerend vinden.

Project in uitvoering

Hier wordt, ook ten tijde van het corona virus, hard gewerkt aan het realiseren van een droomhuis.

lees verder

The Art of Living

Een mooiere afsluiting van dit jaar hadden we niet kunnen wensen. Een prachtige reportage van één van onze projecten in de december editie van het magazine The Art of Living.

lees verder

Nieuw project Zuid-Holland

We zijn ontzettend trots dat we een ontwerp mogen maken voor het interieur van deze parel in de provincie Zuid-Holland. Een totaalproject voor C’avante Interior & Design.

lees verder

Beurs Eigen Huis 2019

C’avante stond van 20 t/m 22 september voor de tweede keer dit jaar met een stand op de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht.

lees verder

Interview Leem wonen

Mascha Ekkel van Leem wonen schreef een mooi artikel over C’avante Interior & Design op haar website leemwonen.nl. Lees hier het hele artikel.

lees verder

Wat doet een interieurontwerper?

Buitenstate Makelaars interviewde interieur ontwerpbureau C’avante en bracht het in beeld met hun nieuwsbrief van november. Lees het volledige interview hier.

lees verder

C’avante op de Beurs Eigen Huis

C’avante Interior & Design stond van 21 t/m 23 september 2018 met een stand op de Eigen Huis beurs in de Jaarbeurs Utrecht en won een award voor de mooiste stand!

lees verder

Hoe kies je de beste keuken?

De keuken speelt een steeds belangrijkere rol in de inrichting van een woning. Maar hoe zorg je dat je de juiste keuken kiest? Waar let je dan op? C’avante schreef er een helder blog over.

lees verder

Belang van een goed lichtplan

Licht. Het is de cruciale factor in elk interieur. Met een goede belichting komen niet alleen de verschillende stijlelementen het best tot hun recht, het geeft sfeer en zorgt voor een optimaal leef- en werkklimaat.

lees verder

Slim wonen

Een smart home zorgt voor maximaal wooncomfort in elke levensfase. In een vrijgezelle leven veel van huis? Of in een latere levensfase juist veel in huis? Slimme digitale oplossingen maken het leven makkelijk.

lees verder

Stijlvol wonen

C’avante is ontstaan uit interieur ontwerpbureau Binnenshuis. Een bureau dat zich in de schijnwerpers heeft gewerkt. Zo publiceerde Stijlvol Wonen een mooi artikel over één van de opgeleverde projecten.

lees verder
×