Projectontwikkelaars

Sinds de financiële crisis en de verschuiving naar andere ontwikkelprocessen, zien we steeds meer specialisaties en samenwerkingen binnen projectontwikkeling ontstaan. De projectontwikkelaar brengt grond, geld en gebruiker bij elkaar om vastgoed in een bepaald gebied te kunnen realiseren. Daarin worden bijbehorende risico’s voor de klant overgenomen en wordt het bouwproject na afronding overgeleverd aan de koper van een woning.

In dit proces staat de projectontwikkelaar veel meer in contact met de uiteindelijke gebruiker en heeft een meer adviserende rol gekregen. C’avante kan de ontwikkelaar ondersteunen gedurende het ontwerpproces. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkelingen op interieurgebied en werken graag samen om optimaal in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van de koper, het creëren van sfeervolle en comfortabele leefomgevingen en het laten zien van de mogelijkheden van woningen binnen een project.

Wij houden daarbij rekening met actuele ontwikkelingen die momenteel in Nederland volop aandacht krijgen. Te denken valt dan aan het toekomstbestendig maken van inrichtingen, zodat kopers zo lang mogelijk comfortabel thuis kunnen blijven wonen. Aandacht voor ‘groen bouwen’ door rekening te houden met duurzame materialen in het interieur en zaken die met de energietransitie te maken hebben zoals het gasloos bouwen en verbouwen, energiebesparing en comfortabel wonen d.m.v. goede isolatie, akoestiek, onderhoud en gemak.

Waarom samenwerken met C’avante? De meerwaarde voor projectontwikkelaars ligt in het feit dat via een samenwerking het mogelijk wordt om met C’avante:

  • Je als projectontwikkelaar te kunnen onderscheiden in een concurrerende markt door potentiële kopers meer te bieden door het ontwerp en de inrichting van een woning als extra  dienst aan te bieden.
  • Een klant maximaal te ontzorgen in een bouw/verbouwproces.
  • Een totaalconcept te bieden, met respect voor het ontwikkelgebied en de architectuur. Als aanvulling op elkaars deskundigheid voor interieur en exterieur.
  • Hoge kwaliteit 3D visualisaties aan te bieden, waarmee we de toekomstige situatie al laten zien, hetgeen positief bijdraagt bij het overtuigen van de klant.
  • Op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op interieurgebied als het gaat om bijvoorbeeld kleuren, materialen, en technische aspecten zoals het toevoegen van meer comfort en sfeer d.m.v. domotica en verlichting en het gebruik van duurzame materialen.
  • Gebruik te maken van een netwerk van gerenommeerde partijen die werkzaam zijn in het hoge segment.
×