Particulieren

Waarom kies je als klant voor C’avante? Wat onderscheidt C’avante nou van andere interieurontwerpbureaus en interieurarchitecten? Wat is onze bedrijfsfilosofie en hoe gaan we te werk? Dit zijn vragen die spelen als je een woning wilt gaan bouwen of verbouwen. Wij vinden het heel begrijpelijk dat onze klanten willen weten wie we zijn en wat we doen. Klanten vertrouwen ons namelijk een zeer belangrijk proces toe, namelijk het ontwerpen en realiseren van hun interieur, hun droomhuis.

Alles begint bij de vraag of een interieurontwerpbureau bij je past. Natuurlijk gaat het daarbij om een persoonlijke klik met de ontwerper, maar ook om de werkwijze en stijl waarin een ontwerpbureau werkt. Dit wordt vaak duidelijk door het bekijken van onze projecten op een website maar ook door middel van een intake. Tijdens een intake verdiepen we ons in het leven van de klant. Hoe leef je nu, waar loop je tegenaan en wat zijn de wensen en behoeften om te wonen zoals je het liefst zou willen wonen? Door rekening te houden met de situatie in de toekomst, kunnen we met elkaar tot een tijdloos ontwerp komen.

We zijn expert op het gebied van het ontwerpen en realiseren van particuliere bouw- en verbouwprojecten. Met 8 jaar ervaring hebben we ons naast het ontwerpen van eigentijdse interieurs ook gespecialiseerd in de realisatie van onze interieurontwerpen.

We werken samen met gerenommeerde bedrijven op nationaal en internationaal niveau. Daarin stellen we niet alleen hoge eisen aan onszelf maar ook aan de partijen waarmee we samenwerken, om samen tot een hoogwaardig eindresultaat te kunnen komen.

De korte lijnen die we hebben met klanten en leveranciers, zorgen ervoor dat we snel en zeer secuur kunnen werken. Uitgangspunt is de continue betrokkenheid van ons team in het proces van ontwerp tot realisatie. We streven naar een heldere communicatie zodat je als klant precies weet waar we mee bezig zijn, wat de tijdsplanning is en wanneer er bepaalde deadlines opgeleverd worden. We ontzorgen de klant gedurende het volledige proces en kunnen indien gewenst alles uit handen nemen zodat de woning klaar is om te betrekken, de zogenaamde turn key oplevering. Keuzes worden altijd samen gemaakt, zodat jij als klant zelf de regie houdt in het totale proces.

Naast onze stijl, expertise en heldere communicatie onderscheiden we ons ook doordat onze ontwerpen altijd custom made zijn. Samen met onze interieurbouwers, meubelmakers en ateliers zijn we continu op zoek naar nieuwe materialen en innovaties op interieurgebied om jou als klant te kunnen blijven verrassen met onze creativiteit. Met deze partijen werken we aan producten die tot op de centimeter nauwkeurig zijn om voor jou de mooiste en meest comfortabele inrichting te creëren. Hierdoor kunnen we altijd een uniek en passend concept bieden.

We maken gebruik van natuurlijke materialen en een balans in vormen, texturen en pure kleuren. Functionaliteit, duurzaamheid en comfort staan hierin voorop. We nemen geen genoegen met standaard producten en doen geen concessies. Onmogelijk is voor ons juist een mooie uitdaging!

C’avante staat voor klasse, kwaliteit, creativiteit en eerlijk en deskundig advies. Ons contact stopt niet bij oplevering van het project, maar we horen ook graag hoe je het wonen ervaart na een aantal maanden te hebben gewoond in jouw droomhuis. En wens je na verloop van tijd toch een verandering of compleet nieuw interieur? Dan denken wij natuurlijk weer graag met je mee.

×