Makelaars

Een bord in de tuin en het huis is verkocht. Was het maar zo eenvoudig. De deskundige verkoop van een woning vergt een doordachte aanpak van een makelaar. Potentiële kopers zijn niet altijd in staat om de mogelijkheden van een huis te zien. Dat kan komen door de gedateerde inrichting, maar ook door de bestaande indeling. En als de koper er wel doorheen kijkt, schrikt de hoeveelheid werk die erin verscholen ligt om de woning naar de moderne tijd te transformeren vaak af.

Wij werken graag samen met makelaars om de mogelijkheden van een upgrade te visualiseren en overzicht te bieden in het proces en de kosten die de modernisering met zich meebrengt. De visualisatie van de mogelijkheden doen we onder andere door een stuk ambacht met handgetekende schetsen. Daarnaast werken we nieuwe plattegrondsituaties digitaal uit in 2D voor bijvoorbeeld Funda, verkoopbrochures en presentaties tijdens kijkdagen. Op basis daarvan kunnen we de woning met een nieuwe indeling en inrichting ook voorzien van een professioneel lichtplan en zelfs het ontwerp in hoge kwaliteit 3D visualisaties laten zien.

Waarom samenwerken met C’avante? De meerwaarde voor makelaars ligt in het feit dat via een samenwerking het mogelijk wordt om met C’avante:

  • Je als makelaar blijvend te onderscheiden in het beperkte huizenaanbod.
  • Potentiële kopers en verkopers meer te bieden door een nieuw ontwerp en bijbehorende inrichting van een woning als extra dienst aan te kunnen bieden.
  • Van grote woningen die niet verkocht raken de mogelijkheden te visualiseren en deze met een nieuw ontwerp de markt op te brengen.
  • Het inzicht in de potentie van woningen die makelaars zelf bezitten aan te vullen met onze kennis van interieurontwerp, stijl en sfeer en dit te visualiseren.
  • De kosten van de realisatie in kaart te brengen, zodat een koper weet waar hij aan toe is om de woning te moderniseren en toekomstbestendig te maken.
  • Op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op interieurgebied.
  • Gebruik te maken van een netwerk van gerenommeerde partijen die werkzaam zijn in het hoge segment.
×