Architecten

Architecten en bouwkundigen spelen een belangrijke rol bij de vormgeving, technische uitwerking en bouwbegeleiding van een woning of een ander pand. Naast het ontwerpproces richten zij zich ook op vergunningsaanvragen, begeleiding in het contact met verschillende partijen zoals de gemeente en ondersteunen zij bij het maken van keuzes om tot een balans tussen materiaal, ruimte en functionaliteit te komen.

Wij werken graag met architecten en bouwkundigen samen, omdat we van mening zijn dat we gezamenlijk tot het meest krachtige ontwerp komen door een wisselwerking tussen architectuur en interieur. Het van buiten naar binnen en van binnen naar buiten denken, brengt ons tot de mooiste kijklijnen en looproutes, het meest functionele gebruik van ruimten en de beste verlichting en akoestiek. Wij worden daarom het liefst vooraan in het ontwerptraject betrokken, om vanuit de basis een indeling, inrichting, verlichting- en domoticaplan op te zetten. Samen met de architect en/of bouwkundige vormen wij binnen een project een team om tot in detail tot het mooiste eindresultaat te komen.

Waarom samenwerken met C’avante? De meerwaarde voor architecten ligt in het feit dat via een samenwerking het mogelijk wordt om met C’avante:

  • Een klant maximaal te kunnen ontzorgen in een bouw/verbouwproject.
  • Een totaalconcept te bieden, met respect voor de architectuur en als aanvulling op elkaars deskundigheid voor interieur en exterieur.
  • Hoge kwaliteit 3D visualisaties aan te bieden, waarmee we de toekomstige situatie laten zien, hetgeen positief bijdraagt bij het overtuigen van de klant.
  • Maatwerkinrichtingen, lichtplannen en domoticaplannen te bieden.
  • Op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op interieurgebied als het gaat om bijvoorbeeld kleuren, materialen, akoestiek en armaturen.
  • Gebruik te maken van een netwerk van gerenommeerde partijen die werkzaam zijn in het hoge segment.
×