Interior designers C’avante

C’avante is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van unieke interieurs voor exclusieve woningen, second homes, hotels en restaurants. C’avante is de nieuwe, internationale merknaam van het in 2011 opgerichte ontwerpbureau Binnenshuis. Met zeer ervaren en creatieve interior designers werken we hard om tot de top van ontwerpbureaus in Brabant en daarbuiten te behoren. In 2018 zijn de eerste stappen gezet om tot een eigen productenlijn te komen. Mogelijkheden tot maatwerk zijn hierbij de standaard.

Aanpak

Onze aanpak kenmerkt zich door jouw wensen als uitgangspunt te nemen voor een nieuw en verfijnd interieur. Door een uitgebreide intake weten onze interior designers een ontwerp te creëren dat niet alleen past bij jouw levensstijl, levensfase en wensen maar ook past bij de architectuur van de woning. Bij voorkeur start de ontwerpfase helemaal vooraan in het proces van een bouw-, verbouwproject of renovatie. Door samen met jou en een architect in een vroeg stadium de juiste keuzes te maken, komen we voor zowel het interieur als het exterieur tot het mooiste en meest stijlvolle resultaat. Om vooraf een goed beeld te krijgen van het eindresultaat gebruiken we zowel 2D als hoogwaardige 3D visualisaties.

Ontzorgen

Ons doel is niet alleen om een comfortabel interieur te creëren maar ook om je in het proces van concept tot oplevering maximaal te begeleiden en ontzorgen. In alle tussenliggende stappen vanaf het eerste conceptontwerp tot het uitwerken van maatwerkmeubilair, verlichting, styling, stoffering en domotica nemen we je in fases mee tot de realisatie van het eindresultaat. Door de nauwe samenwerking tussen C’avante en gerenommeerde partijen kunnen we garanderen dat de afwerking tot in detail overeenkomt met het ontwerp.

Italiaanse elegantie

Onze stijl is tijdloos en herkenbaar door de combinatie van luxe en comfort in een ongedwongen warme sfeer. Een mix van high end design en behaaglijk wooncomfort met een vleugje Italiaanse elegantie. Wij realiseren moderne en luxe interieurs door gebruik te maken van eigentijdse kleurstellingen, bijzondere materialen, maatwerk, sfeervolle verlichting en domotica.

Expertises

Om het verschil te kunnen maken in het ontwerp en de realisatie hebben we de volgende expertises in huis:

  • Interieurontwerp en realisatie voor exclusieve woningen, hotels en restaurants
  • Handgeschetste ontwerpen en digitale 2D en 3D visualisaties
  • Ontwerp van lichtplan, eventueel als basis voor een domoticaplan
  • Afstyling zeer bepalend voor de kwaliteit van het eindresultaat
  • Begeleiding bij de realisatie van concept tot oplevering
  • Foto realistische visualisaties voor architecten, projectontwikkelaars en makelaars
  • Maatwerk productontwerp en een eigen collectie die naadloos aansluit bij onze stijl
×