Interieusproject

Verlichtingsontwerp

Deel project:

Licht. Het is een wezenlijk onderdeel in elke woning. De vormgeving van lampen vormt een belangrijk element in een interieur, maar het is het licht zelf dat wonderen doet voor de sfeer in huis. Dat is iets wat maar weinig mensen zich realiseren als ze beginnen met de inrichting van hun huis. Ze beseffen zich vaak te laat wat het effect is van de juiste verlichting op de juiste plek. En dat is iets waar wij actief mee aan de slag gaan tijdens het ontwerpen van interieurs.

In het verlichtingsplan wordt op basis van een interieurindeling, de functie en plaatsbepaling van de verschillende armaturen bepaald. Daarbij houden we rekening met een goede balans in verschillende lichtsoorten en eventueel gewenste domotica toepassingen. Naast het lichtplan geeft het productenoverzicht de installateur inzicht in de technische eigenschappen van de gekozen armaturen en de toegepaste lichtbronnen. Voor de klant biedt dit inzicht in de stijl en het effect van lampen die per ruimte met elkaar gecombineerd gaan worden.

Pas na het creëren van een indelingsontwerp en verlichtingsplan staat er een goede basis om op detailniveau te gaan ontwerpen. Daarbij gaat het om het maken van mooie combinaties in kleuren en materialen en bijzondere maatwerk elementen.

Interesse in onze interieurontwerp dienst?

Neem contact op
No items found.
Bekijk Andere interieurprojecten
contact

Heb je een vraag of wil je reageren op een koop- of huurwoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. We helpen je graag verder.

ContactFormulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Bedankt voor je bericht! We nemen z.s.m contact op.

Oeps! Er is iets verkeerd gegaan met het invullen van het formulier.