Interieusproject

Totaalontwerp wellness

Deel project:

C’avante maakte het ontwerp voor een wellness voor deze villa middenin provincie Brabant. De private spa werd voorzien van een vrijstaand bad, geplaatst op een podium om maximaal van het waanzinnige uitzicht te kunnen genieten.

Er werd een sauna, separate doucheruimte met massage jets en relaxbedden in de hoge en lichte ruimte geplaatst. Om meer privacy te ervaren werd gefumeerd glas toegepast en werden kamerhoge ensuite deuren geplaatst. Een plek voorzien van alle comfort om heerlijk te kunnen ontspannen.

De omvang van dit project om een wellness te mogen ontwerpen was enorm, maar het gevoel en de luxe uitstraling die we hier hebben gecreëerd is zeker ook mogelijk in een standaard badkamer formaat met een kleiner budget. Het gaat om het maken van de juiste combinaties en het toepassen van goedkopere alternatieven in materialen en sanitair.

Interesse in onze interieurontwerp dienst?

Neem contact op
No items found.
Bekijk Andere interieurprojecten
contact

Heb je een vraag of wil je reageren op een koop- of huurwoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. We helpen je graag verder.

ContactFormulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Bedankt voor je bericht! We nemen z.s.m contact op.

Oeps! Er is iets verkeerd gegaan met het invullen van het formulier.