Interieusproject

Totaalontwerp luxe villa

Deel project:

C’avante maakte het interieurontwerp voor deze villa in Noord-Brabant. In overleg met de klant is ervoor gekozen om de woonkamer lager te plaatsen dan de keuken. Daardoor werd een “zitkuileffect” gecreëerd die een gevoel van intimiteit en geborgenheid geeft.

Om de connectie met de tuin te maken zijn er grote glaspuien met openslaande deuren geplaatst. Wanneer deze worden opengezet is er een directe verbinding met de tuin. Hierdoor wordt het buitengevoel maximaal naar binnen gehaald.

Om een luxe hotelgevoel te kunnen benaderen zijn de badkamer en walkin geïntegreerd in de master bedroom. Het vrijstaande bad, de infrarood douche, de walkin met daglichteffect en de doorkijk gashaard benadrukken het gevoel van luxe en comfort.

Door weloverwogen keuzes te maken in kleuren- en materialen combinaties zijn de verschillende functies naar elkaar toegebracht. De ruimten beneden en boven worden daardoor als een bij elkaar passend geheel ervaren.

3D Visualisatie: Jordy Vos van VV3D

Interesse in onze interieurontwerp dienst?

Neem contact op
No items found.
Bekijk Andere interieurprojecten
contact

Heb je een vraag of wil je reageren op een koop- of huurwoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. We helpen je graag verder.

ContactFormulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Bedankt voor je bericht! We nemen z.s.m contact op.

Oeps! Er is iets verkeerd gegaan met het invullen van het formulier.