Interieusproject

Renovatie bosvilla

Deel project:

Op de grens van de Veluwe en het Renkums Beekdal ligt deze volledig gerenoveerde villa met moderne ‘zwevende’ aanbouw. De aanbouw heeft een totaal andere uitstraling dan het hoofdgebouw. Een spannend contrast, wat mocht samenblenden met de omgeving.

De klant had zelf veel ervaring met het bouwen en verbouwen van een woning. Gezien de enorme toename van het woonvolume en de eerdere ervaring met interieur ontwerpbureau C’avante, werden we opnieuw gevraagd te ondersteunen bij de inrichting van het geheel.  

We maakten het ontwerp voor een nieuwe indeling naar functie en een lichtplan. Daarnaast adviseerden we in het kleuren- en materialen gebruik, maatwerk en de eindstyling middels kunst, beplanting en accessoires.

De klant had als wens om de hoogst haalbare buitenbeleving, binnen te creëren. Het uitzicht is daarom op beide verdiepingen als uitgangspunt genomen. Openheid en transparantie zijn nu in balans met sfeer en geborgenheid. Het eindresultaat past niet alleen goed bij de klant, maar ook bij de bijzondere historische plek.

Klik hier om naar het artikel van magazine The Art Of Living te gaan.

Fotografie: Nathalie Brugman

Interesse in onze interieurontwerp dienst?

Neem contact op
No items found.
Bekijk Andere interieurprojecten
contact

Heb je een vraag of wil je reageren op een koop- of huurwoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. We helpen je graag verder.

ContactFormulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Bedankt voor je bericht! We nemen z.s.m contact op.

Oeps! Er is iets verkeerd gegaan met het invullen van het formulier.