Interieusproject

Beursstandontwerp

Deel project:

Beurs Eigen Huis is de grootste en meest complete beurs van Nederland voor iedereen met bouw-, verbouw- en verhuisplannen. Met ruim 200 exposanten is er twee keer per jaar alles te vinden op het gebied van architectuur en interieur in de Jaarbeurs in Utrecht.

C’avante realiseerde er meerdere jaren op rij een stand met een volledig uitgewerkt sfeervol interieur en won daarmee de award voor de mooiste stand in de categorie Interieur.

De award was een mooie kroon op de samenwerking met Dehullu stand- en interieurbouw en de betrokken partijen voor de inrichting: Maretti Lighting, BVO vloeren, BLG Domotica, Oasegroen, Dutch Wall Textile Company, Hora, Bang & Olufsen en Decolegno.

Zij waren allemaal bereid met ons mee te bewegen in het ontwerp dat we hebben gemaakt. Dat heeft geleid tot dit eindresultaat, wat niet onopgemerkt is gebleven en daar zijn we heel trots op!

Fotografie: Nathalie Brugman

Interesse in onze interieurontwerp dienst?

Neem contact op
No items found.
Bekijk Andere interieurprojecten
contact

Heb je een vraag of wil je reageren op een koop- of huurwoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. We helpen je graag verder.

ContactFormulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Bedankt voor je bericht! We nemen z.s.m contact op.

Oeps! Er is iets verkeerd gegaan met het invullen van het formulier.