LEAVE US YOUR MESSAGE
contact us

Hi! Please leave us your message or call us at 01.800.123.456

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Interieurprojecten

Dienstverlening en projectoverzicht

Werkwijze en Afgeronde projecten

C’avante is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke interieurs voor alle soorten woningen. Aan elk interieurontwerp ligt een uitgebreide inventarisatie van de wensen en behoeftes van de klant ten grondslag. Dit vormt de basis waarop een indeling op schaal wordt opgezet. Daarbij wordt rekening gehouden met kijklijnen, looproutes maar ook het praktische gebruik. De nieuwe indeling wordt gebruikt om een lichtplan op te baseren. Een goed lichtplan is essentieel voor een sfeervol interieur. Een lichtplan wordt altijd ondersteund door productoverzichten en op Autocad gebaseerde tekeningen die een aannemer of installateur als uitgangspunt in de uitvoering overneemt. Het lichtplan kan ook als onderdeel van een domoticaplan gebruikt worden. 

Wanneer deze eerste belangrijke fase is afgerond, wordt een start gemaakt met de detailleringsfase. Details maken of breken een ontwerp in onze ogen en kunnen een ruimte nét die uitstraling geven die bedoeld is. De juiste detaillering vraagt tijd, aandacht en een goede communicatie. De details bestaan uit een kleuren- en materialenplan en maatwerk ontwerpen voor bijvoorbeeld een tv-meubel, walkin of werkplek aan huis.

C’avante zorgt voor een gedetailleerd plan en staat voor een heldere communicatie. Wij vinden het zeer belangrijk om afspraken na te komen, discreet te werk te gaan en te monitoren hoe de uitvoering verloopt om ervoor te zorgen dat het ontwerp op de juiste manier wordt uitgevoerd. Daarnaast werken we samen met gerenommeerde leveranciers. Ambachtslieden die begrijpen waar het om gaat. De klant heeft daarin bij ons altijd een vrije keuze.