Ontwerp en realisatie

C’avante wordt in een vroeg stadium ingeschakeld om het maximale uit een ontwerp te halen en de mogelijkheden van de woning ten volle te kunnen benutten. Van daaruit werken we verder aan ontwerp, styling en design. Daarbij krijgen ook de stijlelementen van de woning de aandacht die ze verdienen.

Aan elk ontwerp ligt een uitgebreide inventarisatie van de wensen en behoeftes van de klant ten grondslag. Dit vormt de basis waarop het 2D en/of 3D ontwerp wordt opgezet en de materialen en kleuren worden uitgekozen.

Onze brede kijk op design en comfort zorgen voor woonomgevingen die zich voegen naar de bewoner. Deze visie is kenmerkend voor onze designs en is ook altijd zichtbaar in de aanvullende styling die wij verzorgen.

De identiteit van de ruimte is de basis waarop het ontwerp wordt gemaakt. Door verschillende materialen op een logische, organische manier te laten samenwerken wordt, nog zonder dat daar de aankleding aan toegevoegd is, een ruimte gecreëerd met een stevig eigen karakter.

In alle designs staat luxe voorop. Luxe in de zin van pracht en gemak. Er wordt gekeken naar de functie van elke ruimte en de woonwensen die daarmee samenhangen. Doordachte indelingen, kijklijnen, looproutes, domotica- en lichtplannen zijn de pijlers waarop wij bouwen aan prikkelende en passende interieurs.

C’avante zorgt voor een gedetailleerd plan, bewaakt de voortgang en begroting en staat voor een vlekkeloze uitvoering en heldere communicatie. Wij vinden het zeer belangrijk om afspraken na te komen, secuur en discreet te werk te gaan en continu te monitoren hoe de uitvoering verloopt om ervoor te zorgen dat het ontwerp op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Elk project wordt gestyled met zorgvuldig uitgekozen elementen en eigen producten; prachtige designs die naadloos in het interieur passen. C’avante werkt samen met bekende en minder bekende (top)designers en leveranciers. Ambachtslieden die begrijpen waar het om gaat.

Het ontwerpen en realiseren van interieurs doen we voor particulieren, hotels en restaurants. Ook architecten, projectontwikkelaars en makelaars behoren tot onze klanten. Voor hen verzorgen wij vaak de 2D en 3D visualisaties van bestaande of nog te bouwen woningen. Hierdoor krijgen de bewoners vooraf een goed beeld van wat de mogelijkheden van een woning zijn, hoe het eruit kan komen te zien en welke kosten daarmee gepaard gaan.

×