Maatwerk en producten

Klanten benaderen C’avante eigenlijk altijd met dezelfde opdracht: maak iets unieks van mijn interieur. Soms mogen we dan vanuit een carte blanche situatie ontwerpen. Meestal weet een klant al heel goed wat hij wel en niet mooi vindt en welke wensen er specifiek zijn. En we maken ook mee dat we een proces ingaan met klanten en dat gaandeweg door een stukje bewustwording pas duidelijk wordt welke stijl hen het meest aanspreekt. Samen bepalen we wat daarvan terugkomt in het interieur of exterieur.

Onderscheidend

Wij zijn van mening dat maatwerk een interieur pas echt onderscheidend maakt. Maatwerk in de vorm van speciale muur-en wandafwerkingen, verlichting, op maat gemaakt meubilair, speciaal geselecteerde kunst en accessoires. Maatwerk is niet altijd de goedkoopste oplossing maar de mogelijkheden zijn dan ook onbeperkt. In een woonwinkel is de keuze qua afmetingen en materialen beperkt en moet je soms concessies doen. Maatwerk biedt daarom kansen als de wens is een uniek interieur te creëren. Een meubel in een bepaald materiaal dat precies past in de ruimte kan precies het verschil uitmaken in de uitstraling en kwaliteit van de afwerking in een interieur. C’avante werkt samen met gerenommeerde partijen om maatwerk in welke vorm dan ook te kunnen realiseren.

Eigen collectie

Naast dat we op verzoek maatwerk ontwerpen, hebben we ook een eigen collectie. Dat is begonnen met een bank die zowel in afmetingen als in stoffering aan te passen is. Daarna volgde een maatwerk vakkenkast waarin technische installaties zoals een homecinema set geplaatst kunnen worden, maar ook een haard, opbergruimte en ruimte om te kunnen pronken met persoonlijke objecten, accessoires en kunst. Inmiddels zijn ook een eetkamertafel, salontafel, poef en bijzettafeltjes in onze collectie opgenomen. Alles uit de collectie kan op verschillende manieren met elkaar maar ook met andere merken gecombineerd worden.

Tenslotte leveren we niet alleen onze eigen collectie, maar kunnen we je ook helpen bij de aankoop van andere mooie merken. Denk hierbij voor stoffering aan o.a. Romo, Chivasso en Prades en voor design binnen- en buitenmeubelen aan o.a. Minotti, B&B Italia, Porro, Tribu en Design2Chill. Voor verlichting werken wij o.a. samen met Deltalight, Modular, Kreon en Maretti.

×