Diensten

Ontwerp & Realisatie

C’avante wordt in een vroeg stadium ingeschakeld om het maximale uit een ontwerp te halen en de mogelijkheden van de woning ten volle te kunnen benutten. Van daaruit werken we verder aan ontwerp, styling en design. Daarbij krijgen ook de stijlelementen van de woning de aandacht die ze verdienen.

Aan elk ontwerp ligt een uitgebreide inventarisatie van de wensen en behoeftes van de klant ten grondslag. Dit vormt de basis waarop het 2D en/of 3D ontwerp wordt opgezet en de materialen en kleuren worden uitgekozen.

Lees meer

Verlichting & Domotica

Licht. Het is een wezenlijk onderdeel in elke woning. De vormgeving van lampen vormt een belangrijk element in een interieur, maar het is het licht zelf dat wonderen doet voor de sfeer in huis. En dat is iets wat maar weinig mensen zich realiseren als ze beginnen met de inrichting van hun huis. Ze beseffen zich vaak te laat wat het effect is van de juiste verlichting op de juiste plek. En dat is iets waar wij actief mee aan de slag gaan tijdens het ontwerpen van onze interieurs.

Niet alleen kijken we naar de huidige behoefte van de klant, maar we proberen waar mogelijk ook rekening te houden met de toekomstige woonwensen. Denk hierbij aan een verandering in de opstelling of indeling in een interieur, maar ook levensbestendig wonen.

Lees meer

Maatwerk & Producten

Klanten benaderen C’avante eigenlijk altijd met dezelfde opdracht: maak iets unieks van mijn interieur. Soms mogen we dan vanuit een carte blanche situatie ontwerpen en soms weet een klant al heel goed wat hij wel en niet mooi vindt en welke wensen er specifiek zijn. En we maken ook mee dat we een proces ingaan met klanten en dat gaandeweg door een stukje bewustwording pas duidelijk wordt welke stijl hen het meest aanspreekt en wat zij daarvan terug willen zien in het interieur of exterieur.

Lees meer

×