C’avante

 

C’avante ontwerpt en realiseert luxe interieurs voor particuliere bouw- en verbouwprojecten en renovaties. Voorop staat dat het interieurontwerp past bij de architectuur, de levensstijl, levensfase en wensen van de opdrachtgever en daarmee aansluit bij de beleving van de gebruiker.

 

Onze stijl is tijdloos en kenmerkt zich door de combinatie van luxe en leefbaarheid in een ongedwongen warme sfeer. Een mix van high end design en behaaglijk wooncomfort. Aangename woonomgevingen die opvallen door toekomstbestendig gemak met het gebruik van slimme domotica en lichtplannen. Prikkelen door het verrassende gebruik van eigen kleurstellingen, bijzondere materialen en maatwerk inrichtingselementen.

 

 

Diensten

C’avante interieur - design | Interieurontwerper luxe inrichting

Interior and Design

In alle designs staat luxe voorop. Luxe in de zin van pracht en gemak. Er wordt gekeken naar de functie van elke ruimte en de woonwensen die daarmee samenhangen. Slimme grondplannen, domotica en licht zijn de pijlers waarop wij bouwen aan prachtige, prikkelende en passende interieurs.

 

Onze brede kijk op design en comfort zorgen voor woonomgevingen die zich voegen naar de bewoner. Deze visie is kenmerkend voor onze designs en is ook altijd zichtbaar in de aanvullende styling die wij verzorgen.

C’avante interieur - design | Interieurarchitect Brabant, Gelderland, Limburg

Architecture and Design

De identiteit van de ruimte is de basis waarop het ontwerp wordt gemaakt. Door verschillende materialen op een logische, organische manier te laten samenwerken wordt, nog zonder dat daar de aankleding aan toegevoegd is, een ruimte gecreëerd met een stevig eigen karakter.

 

Aan elk ontwerp ligt een uitgebreide inventarisatie van de wensen en behoeftes ten grondslag; de basis waarop het ontwerp in 3D wordt opgezet en de materialen uitgekozen. C’avante zorgt voor een gedetailleerd plan, bewaakt de voortgang en begroting en staat voor een vlekkeloze uitvoering en heldere communicatie.

C’avante | binnenhuisarchitecten en interieurontwerpers noord brabant

Product and Design

C’avante wordt in een vroeg stadium ingeschakeld om het maximale uit het ontwerp te halen en de mogelijkheden van de woning ten volle te kunnen benutten. Van daaruit werken we verder aan ontwerp, styling en design. Daarbij krijgen ook de stijlelementen van de woning de aandacht die ze verdienen.

 

Elk project wordt gestyled met zorgvuldig uitgekozen elementen en eigen producten; prachtige designs die naadloos in de, tot in detail ontworpen, interieurs passen. C’avante werkt samen met aansprekende, bekende en minder bekende (top)designers. Ambachtslieden die begrijpen waar het om gaat.